tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δράση μέτρησης της αρτηριακής πίεσης πραγματοποίησε το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, που τιμάται στις 5 Μαΐου κάθε έτους, το Κέντρο Υγείας Βέροιας πραγματοποίησε δράση ανίχνευσης υπέρτασης κι ενημέρωσης του πληθυσμού, στο κέντρο της πόλης.

Την Τετάρτη στον πεζόδρομο της αγοράς, η καρδιολόγος και οι νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας πραγματοποίησαν δωρεάν καταμέτρηση της αρτιριακής πίεσης στους διερχόμενους πολίτες, ενώ παράλληλα μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα. Στους πολίτες που είχαν αυξημένες τιμές δόθηκε ένα ημερολόγιο καταγραφών αρτηριακής πίεσης, δόθηκαν συμβουλές για προληπτικά μέτρα και σωστή λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Αυτοί που θα καταγράψουν μεγάλες πιέσεις συνιστάται να επισκεφθούν το καρδιολογικό ή παθολογικό τμήμα για περαιτέρο αντιμετώπιση.

ken yg ver piesi1

Στην Ελλάδα 4 στους 10 ενηλικες έχουν υπέρταση και 2 στους 3 ηλικιωμένους. Το 40% των υπερτασικών είναι αδιάγνωστοι, ενώ μόνο το 30% έχουν επιτύχει καλή ρύθμιση με θεραπεία.

 ken yg ver piesi2

Στη δράση συμμετείχαν: η επισκέπτρια υγείας Ελένη Στεργίου, η καρδιολόγος Ιρένα Ντάπτσεβιτς, η νοσηλεύτρια Ευαγγελία Χατζοπούλου και η προϊσταμένη του τμήματος Σωτηρία Μπαρμπαγιάννη.

ken yg ver piesi3

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69