tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση γνωριμίας με το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Φίλοι και συμπαραστάτες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου για AFTER WORK DRINKS, με σκοπό την γνωριμία με την Διοικούσα Επιτροπή και με τα μέλη του Παραρτήματος Ημαθίας και με στόχο την οικονομική στήριξη του Παραρτήματος και της Εταιρείας.

Μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκαν, ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Λάζαρος Ασλανίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας Στέργιος Σουροβίκης, το μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάζαρος Χατζηιωαννίδης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Αλατζόγλου, ο πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος, η τοπική σύμβουλος Βεροίας Ζωή Βασιάδη, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας Δέσποινα Τελάλογλου και η εκπρόσωπος του Λυκείου Ελληνίδων Ελση Ρέππα.

«Η άνευ προηγουμένου μαζική προσέλευση σας μας συγκίνησε αλλά και μας ενέπνευσε! Ευελπιστούμε ότι θα σας ξαναδούμε σύντομα στα εγκαίνια του γραφείου μας στην Βέροια. Το επόμενο λοιπόν σημείο συνάντησης μας θα είναι ο χώρος που μας έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Βέροιας στην οδό Ολγάνου, πολύ σύντομα, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες και ο εξοπλισμός της έδρας μας» αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΕ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69