tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Υπουργός Υγείας εγκαινίασε το Αιμοδυναμικό Εργαστήρι του Νοσοκομείου Βέροιας και υποσχέθηκε ποιοτικό δημόσιο σύστημα για όλους

kouroumplis veria

Ποιοτικό και δημόσιο σύστημα υγείας υποσχέθηκε από την Βέροια, από τα εγκαίνια του αιμοδυναμικού εργαστηρίου, ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο κ. Κουρουμπλής μάλιστα δεσμεύτηκε ότι μια φορά τον μήνα, είτε αυτός είτε ο αναπληρωτής του, θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και θα συζητά με τους αρμόδιους φορείς τα προβλήματα των νοσοκομείων του Βορρά. "Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ο τόπος μας έχει ανάγκη από τον καλό πατριωτισμό. Αν δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, θα βρούμε λύσεις" σημείωσε ο Υπουργός και πρόσθεσε:

"Η υγεία είναι κρίσιμος τομέας και η αποθέωση της ιδιωτικοποίησης των πάντων έβαλε σε κίνδυνο και τον τομέα της υγείας. Θεωρούμε την υγεία είναι δημόσιο και ποιοτικό αγαθό και οι υπηρεσίες της πρέπει να είναι προσπελάσιμες από όλους. Το σύστημα πέρασε περίοδο αποστελέχωσης αλλά αυτοί που έμειναν έδειξαν ηρωισμό. Στις πρώτες προκηρύξεις θα καλύψουμε τις ανάγκες μας" τόνισε ο Υπουργός.

kouroumplis veria3

Τα εγκαίνια

Στην τελετή των εγκαινίων, ο Μητροπολίτης ευχήθηκε το Αιμοδυναμικό Εργαστήρι να εργάζεται και να ανακουφίζει τους πολίτες και ζήτησε από τον Υπουργό την ενίσχυση του Νοσοκομείου. 

Η διοικητής Αναστασία Μπούρτσου σημείωσε ότι η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου είναι το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην εξυπηρέτηση των καρδιολογικών περιστατικών. Η κ. Μπούρτσου δεν ξέχασε και τις δωρήτριες, τις κ. Σακά, Κουρμπετλή, που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

vouleftes verias

Χαιρετισμό απηύθυναν και οι βουλευτές του νομού. Ο Κώστα Λαπαβίτσας τόνισε ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του τομέα Υγείας παραμένει ισχυρή. Η Φρόσω Καρασαρλίδου επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα σταματήσει την απαξίωση του δημοσίου συστήματος υγείας. Ο Γιώργος Ουρσουζίδης εξέφρασε την χαρά του τόσο για την λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου όσο και για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου. Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος πρόσθεσε το Αιμοδυναμικό Εργαστήρι ήταν αναγκαίο έργο και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας. "Πάγια θέση μου είναι η αναβάθμιση των νοσοκομείων μας" είπε.

kouroumplis veria4

Τέλος ο κ. Κύρκος επικεφαλής της Υγειονομικής Περιφέρειας σημείωσε ότι βούληση της κυβέρνησης είναι να πάει μπροστά ο τομέας υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69