tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομειακών Μονάδων Ημαθίας

Σήμερα 13.11.2023 παρουσία του Υπουργού Υγείας κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υφυπουργού Υγείας κου Δημήτριου Βαρτζόπουλου και του εντεταλμένου Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ κου Παναγιώτη Σταμπουλίδη, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κου Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του Νόμιμου Εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας «ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αφορά υλοποίηση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας» στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών δύο (2) Νοσοκομειακών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας στο πλαίσιο της δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα» RRF 16795 αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα τα έργα είναι τα εξής:

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΔΥΟ (2) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ 3ης Υ.ΠΕ.:

Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ- Μ. ΝΑΟΥΣΑΣ» Συνολικού Προϋπολογισμού:3.430.959,98€ (1.506.552,08€ για το Νοσοκομείο Νάουσας).

Σε δήλωσή του ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε:

«Υπογράφουμε σήμερα τις συμβάσεις για την κατασκευή σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Μακεδονίας. Ειδικότερα, συμβάσεις που αφορούν τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, στο «Μποδοσάκειο» της Πτολεμαΐδας, στο νομαρχιακό νοσοκομείο της Καστοριάς και στο αντίστοιχο των Γρεβενών.

Φτιάχνουμε τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών για να υποδέχονται τα νοσοκομεία μας με τρόπο αξιοπρεπή, πολιτισμένο και αποτελεσματικό τους ασθενείς μας.

Τις ίδιες ακριβώς συμβάσεις υπέγραψαν οι διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ αφενός μεν στην Κεντρική Μακεδονία, στα νοσοκομεία Νάουσας και Βέροιας και ταυτόχρονα στα νοσοκομεία Πέλλας, Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Τέσσερα νοσοκομεία κορμού για την Κεντρική Μακεδονία σε περιοχές πολύ ανεπτυγμένες, όπου τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών σε έναν χρόνο περίπου από σήμερα θα παραδοθούν στους συμπολίτες μας.

Ταυτόχρονα είμαστε πολύ ευτυχείς, γιατί το μοναδικό νοσοκομείο που έχει η Ανατολική Θεσσαλονίκη, ο «Άγιος Παύλος», θα αποκτήσει και αυτό Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών σύγχρονα, λειτουργικά και αποτελεσματικά για τους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται κλινικές του νοσοκομείου.

Εργαζόμαστε νυχθημερόν για να απορροφήσουμε αποτελεσματικά τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης που έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να μπορέσουμε να αποδώσουμε στους συμπολίτες μας τα νοσοκομεία μας σε μία καλύτερη κατάσταση. Εργαζόμαστε αποφασιστικά για να κάνουμε όλες τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το σύστημά μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε υγεία και φροντίδα για όλους τους συμπολίτες μας και να φτιάξουμε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που αξίζει στους Έλληνες και στις Ελληνίδες».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69