tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Τσιαμήτρος

ΟΥποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Τσιαμήτρος επισκέφθηκε την Μ.Υ.  Βέροιας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείο Ημαθίας όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διοικητή Ηλία Πλιόγκα.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργική ετοιμότητα των Νοσοκομείων της Ημαθίας αλλά και του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας. Ο Διοικητής του Νομαρχιακού Νοσοκομείου κ. Πλιόγκας αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας, ενώ ο Υποψήφιος Βουλευτής κ. Τσιαμήτρος από την πλευρά του εξέθεσε την αναγκαιότητα για τη παροχή υπηρεσιών υγείας και τη κάλυψη υγειονομικών αναγκών στις δύσκολες στιγμές των πολιτών.

Κατά την παραμονή του στο Νοσοκομείο Βέροιας, ο κ. Τσιαμήτρος συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό τους οποίους συνεχάρη για τις καθημερινές υπηρεσίες που προσφέρουν στους ασθενείς και ιδιαίτερα για τις μεγάλες μάχες που έδωσαν κατά την περίοδο της πανδημίας.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν στον Υποψήφιο Βουλευτή να ευοδωθούν οι προσπάθειές του στις εκλογές της Κυριακής.    

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69