tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

H υποψήφια βουλεύτρια Βαρβάρα Σαράντη επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας

H υποψήφια βουλεύτρια Βαρβάρα Σαράντη επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας που κρατήθηκε σε λειτουργία καθώς εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή και διαθέτει σπουδαίες κλινικές και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου των Εργαζομένων Αιδίνη Ανδρέα, καρδιολόγο, και τα μέλη του Δ.Σ.

Δήλωσε πως είναι πρωτοφανές να μην επιτρέπεται από τη διοίκηση  η είσοδος  στους χώρους του νοσοκομείου στα πολιτικά κόμματα και τις υποψήφιες/ους και να γίνεται διάκριση στην είσοδό τους σε αντίθεση με όλες τις άλλες δομές , πρωτοβάθμιας και δευτεροθάθμιας υγείας που επισκέφτηκε στο νομό. Η ενημέρωση των εργαζόμενων είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους.

Η υποψήφια έκανε γνωστές τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Υγεία με τις οποίες συμφώνησαν κατά αρχάς αλλά στο θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών τόνισαν πως πρέπει να υπαχθεί στη κατηγορία αυτή  όλο το νοσηλευτικό προσωπικό  χωρίς διαχωρισμούς.

Τα μέλη του Δ.Σ.  έθεσαν επίσης κάποια αιτήματα που αφορούν συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο της Νάουσας.

Ζητούν:

  • Να σταματήσει η μνημονιακή ρύθμιση σύμφωνα με την οποία έγινε διασύνδεση του Νοσοκομείου της Νάουσας με της Βέροιας και να αποσυνδεθεί από αυτό γιατί αφαιρεί προσωπικό, προμήθειες και ειδικευόμενες/ ειδικευόμενους που δεν φτάνουν ποτέ στο νοσοκομείο τους με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
  • Το νοσοκομείο και το προσωπικό του να μην αντιμετωπίζονται ως φυτώριο αλλά σαν αυτόνομη μονάδα.
  • Να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία

Η Βαρβάρα Σαράντη τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ θα οικοδομήσει ένα νέο, ισχυρό ΕΣΥ , με γενναία αύξηση των δημόσιων δαπανών , γενναία μισθολογική αναβάθμιση των εργαζόμενων στο ΕΣΥ, αποκατάσταση του δημόσιου χαραχτήρα του, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για αξιοπρεπή περίθαλψη και φροντίδα υγείας για όλες και όλους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69