tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Βέροια με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, διοργανώνει στη Βέροια εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού, την Κυριακή 12 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών).

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Παιδιατρικής Πνευμονολογίας, Διευθυντή Γ’ Παιδιατρικής κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ «Iπποκράτειο» κ. Ιωάννη Τσανάκα και της επιστημονικής του ομάδας.

Στο πρόγραμμα της 8ωρης εκπαίδευσης συμμετέχουν εκτός από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Καστοριάς, Πιερίας και Φλώρινας.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η αποτελεσματική παρέμβαση του φαρμακοποιού για τη σωστή χρήση των εισπνεόμενων φαρμάκων σε ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69