tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον χορό του Συλλόγου Νεφροπαθών παραβρέθηκε το Περιφερειακό Τμήμα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ημαθίας εκπροσωπεί επάξια πολλά χρόνια τώρα με τις δράσεις του δεκάδες μέλη, αιμοκαθαρόμενους ασθενείς του νομού μας.

Πρόκειται για έναν δραστήριο και ευαισθητοποιημένο σύλλογο, ο οποίος ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ασθενείς αλλά και στην έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρησή τους για θέματα που τους απασχολούν. Συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, με ποιοτικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΚΛΕ, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και παραβρέθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου. Το Π.Τ. εκπροσώπησαν η πρόεδρος Σέβη Γεωργιάδου και η ταμίας Πωλίνα Ταναμπάση, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο κο Λιόλιο Αθανάσιο και άλλα μέλη του συλλόγου όπου εκφράστηκε η επιθυμία για μελλοντικές κοινές δράσεις.

"Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας να έχουν καλή χρονιά, με ελπίδα, δύναμη και κουράγιο σ΄ αυτούς και τις οικογένειές τους", αναφέρει η ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69