tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ημαθίας

Την βασιλόπιτά του έκοψε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ ο σύλλογος διαβητικών Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία».

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ιωάννου Μαγδαληνή που δεν έκρυψε την έκπληξή της για την εικόνα της απήχησης του κόσμου.

diavit vasilop 2

Συμπερασματικά είπε, μας δείχνει την αποδοχή, την συμπαράσταση και το αγκάλιασμα όλων των προσπαθειών που πράττει το Δ.Σ. του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» ως προς την εξάλειψη της άγνοιας και προπάντων της πρόληψης είτε έχουν διαβήτη είτε όχι. Έγινε μια σύντομη αναφορά για την ενίσχυση στη τράπεζα αίματος του σύλλογο, γιατί το αίμα δεν είναι φάρμακο ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ από τον ίδιο τον άνθρωπο σε κάθε συνάνθρωπο.

Την εκδήλωση κάλυψε το κανάλι Κοζάνης flash tv με τον υπεύθυνο δημοσιογράφο κ. Χριστόδουλο Βαγγέλη και την κα Μητσιάνη Ευγενία όπου δόθηκαν συνεντεύξεις από τα μέλη, τους φορείς και την πρόεδρο του συλλόγου κα Ιωάννου Μαγδαληνή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και το αίτημα προς την πολιτεία για προσλήψεις εξειδικευμένων παθολόγων, παιδιάτρων και διαβητολόγων με την επιβεβαίωση του προέδρου του ιατρικού συλλόγου κ. Ισαακίδη Π. λόγω υποστελεχωσης των διαβητολογικών ιατρείων τόσο στα Κέντρα Υγείας, και άλλο τόσο των Νοσοκομείων του νομού, καθώς και την ενημέρωση από την πρόεδρο του φαρμακευτικού συλλόγου κα Κατή Σοφία για τις ελλείψεις φαρμάκων ακόμη και σε ινσουλίνες.

diavit vasilop 1

Κλείνοντας η πρόεδρος επισήμανε την συνεργασία του συλλόγου για τις μελλοντικές δράσεις σε συνεργασία με τους φορείς του Ν. Ημαθίας. Παράλληλα προβλήθηκε μια σύντομη παρουσίαση φωτογραφικού υλικού δράσεων και εκδηλώσεων από το έτος ιδρύσεως του συλλόγου 2007 έως σήμερα αναπολώντας πολλές χαρούμενες στιγμές των μελών εκφράζοντας την επιθυμία τους για την πραγματοποίηση μελλοντικών ψυχαγωγικών εκδρομών, γιατί πέραν της νόσου δεν παύει να είμαστε ενεργά και χαμογελαστά άτομα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε στο φουαγιέ όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν θερμές ευχές και απόλαυσαν ένα κέρασμα ροφημάτων από το σύλλογο και την εθελοντική προσφορά εδεσμάτων των γυναικών μελών του συλλόγου.

diavit vasilop 3

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο Αντιπεριφερειάχης κ. Καλαϊτζίδης, η κα Μπαλντατζίδου Δώρα Ιδρυτικό και Επίτιμο μέλος του συλλόγου, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου κ.Ισαακίδης Πρόδρομος, η πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Ν. Ημαθίας κα Κατή Σοφία, αντιδήμαρχοι, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού και φορείς της Νάουσας.

Τα φλουριά στα τσουρεκάκια βρήκαν η Δήμητρα Αραμπατζή, η Σοφία Φειδάντση και η Λουΐζα Φειδάντση.

Ευχαριστούμε για την προσφορά των δώρων κα Τούμπη Κατερίνα Ποδολόγου εκπτωτικά κουπόνια και περιποίηση ποδιών και την κα Χ’’βασλειάδου Δέσποινα χειροποίητου κοσμήματος.

Φωτογραφίες: inaoussa

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69