tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση Τσαβδαρίδη με Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας και Επιτροπή Μικροβιολόγων

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου καθώς και μέλη της Επιτροπής Μικροβιολόγων Ημαθίας πραγματοποίησε χθες ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με ατζέντα μία σειρά σημαντικών θεμάτων που χρειάζονται τη μέριμνα της Κυβέρνησης, επ’ ωφελεία τόσο του ιατρικού κόσμου όσο – κυρίως - της υγείας των πολιτών.

Επί τάπητος τέθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Ισαακίδη και συζητήθηκαν με τον Βουλευτή τα αιτήματα των κλινικοεργαστηριακών γιατρών για τον εξορθολογισμό του μέτρου του clawback, που δυσχεραίνει τους προϋπολογισμούς των μικρών εργαστηρίων και την οικονομική τους βιωσιμότητα, καθώς και το ζήτημα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των ιατρών της χώρας με τον ΕΟΠΥΥ.

Παράλληλα, εκτενώς συζητήθηκαν οι επιφυλάξεις του ιατρικού κόσμου αναφορικά με την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης να φέρει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων των ιατρών του δημοσίου, επαναφέροντας με νομοθετική ρύθμιση το μέτρο της μερικής απασχόλησής τους στον ιδιωτικό τομέα.

Τέθηκε επίσης από τον κ. Ισαακίδη το ζήτημα της στελέχωσης των νοσοκομείων με επαρκές και καλά αμειβόμενο ιατρικό προσωπικό.

Ο κ. Τσαβδαρίδης άκουσε με προσοχή τις θέσεις και τις προτάσεις των θεσμικών εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου του Νομού μας και δεσμεύθηκε να μεταφέρει ταχύτατα τις ανησυχίες αλλά και τα αιτήματά τους στον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, σε συνάντηση που θα έχει μαζί του την επόμενη εβδομάδα στο Υπουργείο.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητά του ότι Κυβέρνηση θα σταθεί για μία ακόμη μία φορά εμπράκτως δίπλα στον ιατρικό μας κόσμο, ο οποίος στον καιρό της πανδημίας ανταποκρίθηκε με αυταπάρνηση στις επιταγές της Πολιτείας, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69