tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος Διαβητικών δημιούργησε τράπεζα αίματος

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Ημαθίας ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει Τράπεζα αίματος στο τμήμα αιμοδοσίας στο Γεν. Νοσοκομειο Νάουσας. Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εθελοντική αιμοδοσία, μπορούν να επισκέπτονται το τμήμα αιμοδοσίας τις καθημερινές από Δευτέρα εώς Παρασκεύη από τις 9.00 π.μ. -14.00μ.μ.,δηλώνοντας τα στοιχεία :ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ' και το ονοματεπώνυμό τους.

"Με βάση τις έρευνες και τις στατιστικές,γνωρίζουμε ότι η επάρκεια της χώρας μας σε αίμα δεν μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που καθημερινά παρουσιάζονται στον τομέα αυτό. Το αίμα είναι ένα αναντικατάστατο συστατικό του οργανισμού που δεν παρασκευάζεται και δεν αγοράζεται.

Μοναδικός τρόπος για την εξασφάλισή του είναι η προσφορά του από τον ίδιο τον άνθρωπο στον ίδιο τον άνθρωπο.Σκοπός και υλοποίηση αυτής της δράσης του συλλόγου να εξασφαλιστεί ένας σημαντικός αριθμός φιαλών αίματος,ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε σε περίπτωση ανάγκης που θα χρειάζεται ο κάθε συνάνθρωπός μας" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Διαβητικών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69