tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΠΟΕΔΗΝ: Έλλειψη αναισθησιολόγων στην Βέροια, μεγάλη έλλειψη ιατρικού προσωπικού στη Νάουσα

Την κατάσταση των Υγειονομικών Μονάδων Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας περιγράφει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. Για τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας αναφέρει:

Γ.Ν. ΒΕΡΟΙΑΣ: Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Νοσοκομείο υπάρχει με τους Αναισθησιολόγους. Οι κενές οργανικές θέσεις είναι 6 και αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας που είναι μόνιμος και δύο ακόμη από μετακινήσεις. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στο παθολογοανατομικό εργαστήριο. Στο Νοσηλευτικό Προσωπικό υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις, είναι όμως καλυμμένοι από ΣΟΧ και ΟΑΕΔ για τους οποίους ζητάμε την μονιμοποίησή τους.

Γ.Ν. ΝΑΟΥΣΑΣ : Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε Ιατρικό Προσωπικό που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Κυρίως σε Παθολόγους και Ακτινολόγους. Επίσης υπάρχει έλλειψη σε βοηθητικό προσωπικό, Τραυματιοφορείς και βοηθούς Θαλάμου. Ένα ακόμη πρόβλημα με τις ελλείψεις προσωπικού είναι στους Χειριστές, στο Ακτινολογικό και στους Παρασκευαστές στο μικροβιολογικό. Το προσωπικό ζητάει κατάργηση του καθηκοντολογίου για το ΔΕ Νοσηλευτικό Προσωπικό και να επιστρέψουν οπωσδήποτε οι ανεμβολίαστοι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69