tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Που και πότε θα γίνουν δωρεάν rapid τεστ σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Συνεχίζεται η διενέργεια των δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2 στον Δήμο Βέροιας, από κλιμάκια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία.

Η διαδικασία των δωρεάν rapid tests έχει προγραμματιστεί τις παρακάτω μέρες και ώρες στο ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας (Μαυρομιχάλη 14, έναντι Βήματος Απ. Παύλου):

Δευτέρα 29.08.22 έως Παρασκευή 02.09.22 από 8:30 έως 15:00.

Οι πολίτες θα πρέπει γνωρίζουν τo ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

*Ο ΕΟΔΥ επισημαίνει ότι η ώρα προσέλευσης κοινού είναι αυστηρά έως τις 14:30 γιατί οι δράσεις ολοκληρώνονται τις καθημερινές στις 15:00.

Στη Νάουσα

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΕΟΔΥ την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά στη Νάουσα (Δευτέρα έως και Παρασκευή) δωρεάν rapid tests, στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Χρ. Λαναράς", από τις 09:00 - 14:30, πλην της Τετάρτης  31.08.2022, που οι  δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ  από τις 10:00 έως τις 13:30.

Στην Αλεξάνδρεια

Ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα, θα συνεχιστεί καθημερινά η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης του covid-19. Το ωράριο προσέλευσης κοινού είναι από τις 9:00 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι.

Οι πολίτες, έχοντας μαζί τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν rapid test χωρίς καμία οικονομική τους επιβάρυνση.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 206 Rapid tests στο χώρο του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, εκ των οποίων 49 ανιχνεύτηκαν θετικά (23,8%).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69