tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέος υπέρηχος στο Κέντρο Υγείας Βέροιας

Με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αναβαθμίστηκε το Κέντρο Υγείας Βέροιας.

Ένας υπερσύγχρονος υπέρηχος παραλήφθηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Αυγούστου, με την εκπαιδεύτρια της εταιρείας Παπούδης, Application Specialist κ. Μάρθα Χατζηγιαννίδου, να παρέχει τεχνική ενημέρωση στους ιατρούς του Κέντρου Υγείας.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, όπως κι άλλα, αποτελεί μέρος χρηματοδότησης από πρόγραμμα ΕΣΠΑ της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας (ΥΠΕ), υπό την διοίκηση του Δρ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη (Διοικητής) και υποδιοίκηση του κ. Κωνσταντίνου Χρίστογλου (υποδιοικητής).

Η διαδικασία για την προμήθεια του εξοπλισμού έγινε επί θητείας της πρώην Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Βέροιας, Ιατρού Χειρουργού κ. Μαρίας Χατζή, ενώ η παραλαβή έγινε επί θητείας της Υπεύθυνης Συντονισμού Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας κ. Χριστίνας Αθανασιάδου.

Ο πλήρως εξοπλισμένος υπέρηχος για ακτινολογική χρήση θα χρησιμεύσει για περιπτώσεις υγείας που άπτονται στις ειδικότητες Γυναικολογίας – Μαιευτικής (παρακολούθηση κύησης κ.α.) και Καρδιολογίας.

Αξιοσημείωτο και πρέπει να αναφερθεί η θερμή υποδοχή των πολιτών στο κτίριο του Κέντρου Υγείας.

Από τις νοσηλεύτριες, που υποδέχονται το κοινό στην είσοδο, τις τηλεφωνήτριες, το προσωπικό καθαριότητας, τους ιατρούς έως και την διοίκηση όλοι ανεξαιρέτως σε υποδέχονται με θέρμη και σε εξυπηρετούν άμεσα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το προσωπικό του Κέντρου Υγείας αναλαμβάνει για όσους δεν έχουν πρόσβαση ή δεν γνωρίζουν από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να τους εγγράψει στην πλατφόρμα του Προσωπικού Ιατρού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69