tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιατρική Εσπερίδα στη Νάουσα για νευρολογικά θέματα

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου το απόγευμα, στο πλαίσιο της «4ης Ιατρικής Εβδομάδος» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Θαυματουργού Αγίου Λουκά από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης, όπου αποθησαυρίζεται η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Παντανάσσης».

Εν συνεχεία τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός με τη συμμετοχή του κλήρου της ηρωικής πόλεως, εκπροσώπων των αρχών και πλήθους ευσεβών Ναουσαίων.

Έπειτα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» πραγματοποιήθηκε ιατρική εσπερίδα για νευρολογικά θέματα σχετικά με τη μνήμη.

Στην αρχή ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Σοφία Κατή και την επιστημονική συνεργάτιδα της «Ιατρικής Εβδομάδος» κ.Βασιλική Κώστα, Καθηγήτρια Νευρολογίας του Α.Π.Θ., να απευθύνουν χαιρετισμό. 

Κεντρικός ομιλητής της εσπερίδος ήταν ο κ. Φοίβος Πετρίδης, Νευρολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19 στη μνήμη του ανθρώπου» και ακολούθησε γόνιμη συζήτηση. 

Τέλος, ο Μητροπολίτης απένειμε τα αναμνηστικά των «ΚΗ´ Παυλείων» στους συντελεστές της εκδήλωσης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους. 

Η «4η Ιατρική Εβδομάδα» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, την οποία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις μας με πρωτοβουλία και μέριμνα του σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος αποτελεί μία σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στις κατά τόπους Αρχιερατικές Περιφέρεις με σκοπό την ενημέρωση από εκλεκτούς ομιλητές για ιατρικά θέματα.

Η «4η Ιατρική Εβδομάδα» πραγματοποιείται με τη συμβολή και συμμετοχή των Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού Συλλόγων Ημαθίας και των Περιφερειακών Τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της επαρχία μας. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69