tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ψηφιακή ημερίδα με θέμα "Εκκλησία και Πανδημία"

Ώντας μέσα σε μια παρατεινόμενη πανδημία, είναι τραγικό να βλέπουμε να χάνονται ζωές από ελλιπή ή λανθασμένη πληροφόρηση.
 
Υπάρχουν πολλοί θρησκευόμενοι συμπολίτες μας οι οποίοι βομβαρδίζονται από αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με την στάση που συνιστά η Εκκλησία εν μέσω της Πανδημίας. Ακούγονται διάφορα από φωνές που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν την Εκκλησία, από ιερείς, μοναχούς, πνευματικούς και άλλους ιερωμένους και λαϊκούς.
Αποτέλεσμα είναι πολλές φορές οι πιστοί να παραπληροφορούνται και να οδηγούνται σε αποφάσεις οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο τους ίδιους και το περιβάλλον τους.

Για τον λόγο αυτό, διοργανώθηκε μία ψηφιακή ημερίδα (Webinar) στην οποία θα κληθούν να απαντήσουν στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν τους πιστούς ένας Μητροπολίτης (Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος), ένας Ηγούμενος Μονής του Αγίου Όρους (γέρων Τύχων της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα), ένας καθηγητής Θεολογίας (Χρυσόστομος Σταμούλης) και ένας παθολόγος ιατρός ο οποίος είναι επίσης και Θεολόγος (Δημήτριος Αποστολίδης).
 
Η ημερίδα έχει τον τίτλο  «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» και θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 από τις 6 μμ έως τις 8 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα αλλά και για την θεματολογία μπορείτε να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της ημερίδας στον σύνδεσμο:

https://www.google.com/url?q=https://medicalwebinars.blogspot.com/2021/10/orthodoxia-kai-pandimia.html&source=gmail&ust=1636792171550000&usg=AOvVaw3LBqSMUsME2dNzDXHq31Rr">https://medicalwebinars.blogspot.com/2021/10/orthodoxia-kai-pandimia.html

Όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook, μπορούν επισκεπτόμενοι το σχετικό Facebook Event να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ώστε να ειδοποιηθούν αυτόματα και έγκαιρα πριν την ημερίδα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
https://www.google.com/url?q=https://www.facebook.com/events/407949147547622&source=gmail&ust=1636792171550000&usg=AOvVaw1LOsJLFNKGoybzrjKyeU9W">https://www.facebook.com/events/407949147547622
 
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό και σχολιασμό ο πρόεδρος της Εταιρείας καθηγητής κ. Στυλιανός Λουκίδης και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Μπάτζιος

Το Webinar θα συντονίζουν οι

Ιωάννης Μπαραμπούτης
Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος
Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. "Αλεξάνδρα" και Ν.Θ.Π. " Η Παμμακάριστος", Υπεύθυνος Πτέρυγας Νοσηλείας ασθενών COVID-19 Θεραπευτικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Σπυρίδων Γούλας
Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Γαστρεντερολογικό τμήμα, Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου, Αθήνα

Αντώνιος Λιόλιος
Παθολόγος - Εντατικολόγος, Critical Care Attending, Remote ICU, USA

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69