tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευχαριστήριο προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και Βέροιας

Πρώτα απ΄ όλα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ Κατερίνης, για την τάχιστη μεταφορά μου στις 30 Αυγούστου 2021 τις απογευματινές ώρες στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Κατερίνης, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη και για το ενδιαφέρον τους που περίμεναν μέχρι να βγουν τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα και να ενημερώσουν τους οικείους μου, ώστε κάπως να τους καθησυχάσουν.

Όλο το προσωπικό των επειγόντων "έπεσε" πάνω μου, ,κάνοντας αυτό που έπρεπε, ώστε να ανέβω με ασφάλεια στη στεφανιαία μονάδα.

Εκεί με ανέλαβε ο κ.Δημητριάδης με όλη του την ομάδα, μαζί και με τον κ.Σπυρομήτρου και κάνανε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ εξαιρετική δουλειά με τη θρομβόλυση που σαν αποτέλεσμα είχε να με στείλουν την επόμενη ημέρα συνοδεία γιατρoύ καρδιολόγο από την ομάδα τους με το ΕΚΑΒ και πάλι, σταθερό και ασφαλή μέχρι το τμήμα της αιμοδυναμικής του νοσοκομείου Βέροιας.

Εκεί με περίμενε μία άλλη ευχάριστη έκπληξη, ο κ.Βογιατζής με μία υπέροχη ομάδα. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί δε γνωρίζω τα υπόλοιπα ονόματα των δύο ομάδων , ίσως τους αδικώ που δεν τους αναφέρω, ΑΛΛΑ θα πρέπει να αναφέρω και να το φωνάξω, ότι και στα δύο νοσοκομεία αυτό που κυριάρχησε και μου έκανε τεράστια εντύπωση, ήταν ότι πρώτα κυριάρχησε το στοιχείο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετά ο επιστήμονας....από το βοηθητικό προσωπικό μέχρι τους καθηγητές, όλοι τους ήταν υπέροχοι, ειλικρινά είδα με τα μάτια μου γιατρούς να πανηγυρίζουν όπως οι "φίλαθλοι" όταν έβλεπαν ασθενείς τους να ανταποκρίνονται θετικά στη θεραπεία και στην αγωγή που τους χορηγήθηκε.

Το ευχαριστώ σε αυτά που έκαναν για μένα, αλλά και τους υπόλοιπους ασθενείς, είναι πολύ λίγο.
Μακάρι να ήταν όλοι σαν κι εσάς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: Κυπαρισσόπουλος Δημήτριος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69