tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3 οφέλη του τακτικού σεξ και 1 λύση για τη στυτική δυσλειτουργία

Κύριοι, δεν υπάρχει λόγος να μην το αποδεχόμαστε. Μας αρέσει το σεξ. Και στις συντρόφους μας αρέσει το σεξ. Είναι μια δραστηριότητα που ενδυναμώνει τις σχέσεις μας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στο να έχουμε καλύτερη υγεία. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια υγιή σεξουαλική ζωή. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά από τα οφέλη του να κάνουμε σεξ όσο πιο συχνά μπορούμε.

1. Μειώνει το στρες και αυξάνει την καλή διάθεση

Το σεξ μειώνει το στρες και αυξάνει την καλή διάθεση. Αν μια μέρα είστε πολύ στρεσαρισμένοι, αξίζει να προσπαθήσετε να μπείτε στο mood και να κάνετε σεξ με τη σύντροφό σας, καθώς θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Όσο διαρκεί η συνουσία, απελευθερώνονται στο σώμα ουσίες, όπως ντοπαμίνη, ενδορφίνες και ωκυτοκίνη, που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Ακόμη και μερικά φιλιά ή οι αγκαλιές συμβάλλουν στο να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε καλύτερη ψυχική υγεία.

2. Συμβάλλει στην καρδιαγγειακή υγεία

Επίσης, συμβάλλει στην καρδιαγγειακή υγεία. Πιο συγκεκριμένα, μειώνει τις πιθανότητες να εμφανίσει κανείς καρδιαγγειακά νοσήματα και είναι καλή σωματική άσκηση. Ναι, με το σεξ καίτε θερμίδες (αν και αυτό δεν σημαίνει πως είναι καλή ιδέα να περιορίσετε τη γυμναστική σας μόνο στο να κάνετε σεξ). Το σημαντικότερο είναι ότι είναι πιο διασκεδαστική γυμναστική από το να πάτε για τρέξιμο, για παράδειγμα.

3. Οδηγεί σε καλύτερο ύπνο

Χάρη στις ορμόνες που απελευθερώνονται μετά από έναν οργασμό, το σεξ οδηγεί σε καλύτερο ύπνο. Αν κοιμάστε καλύτερα, η σεξουαλική επιθυμία αυξάνεται. Αντιθέτως, αν δεν κοιμάστε σωστά, δεν μπορείτε να λειτουργήσετε και καλά στο σεξ, ούτε και θα έχετε τρομερή επιθυμία για αυτό.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην έχετε τις επιδόσεις που θα θέλατε στο κρεβάτι. Και ενώ περιστασιακές περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας είναι φυσιολογικές στους άνδρες, αν είναι συχνό φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Αν αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο πρόβλημα, έχουμε την εξής πρόταση προκειμένου να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Θεραπεία με κρουστικά κύματα

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα https://www.krokkas.gr/%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ είναι μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση των στυτικών δυσλειτουργιών. Τα κρουστικά κύματα είναι ανώδυνα και δεν έχουν παρενέργειες. Καθώς οδηγούν στη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων στο πέος και βελτιώνουν τη ροή του αίματος στην περιοχή, προσφέρουν θετικά αποτελέσματα που διαρκούν, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους.

Εδώ μιλήσαμε μόνο για τρία από τα οφέλη του τακτικού σεξ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να φροντίζετε να έχετε καλή σεξουαλική ζωή.

Όσο για τη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία, ο γιατρός σας θα σας συμβουλέψει αν αυτή η μέθοδος είναι η πιο κατάλληλη για εσάς. Είναι απαραίτητο να ζητήσετε την καθοδήγησή του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69