tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αθλητικό μασάζ - Ο προγραμματισμός του μασάζ κάνει τη διαφορά

Είτε είστε λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού είτε ασχολείστε με τον αθλητισμό σε επαγγελματικό επίπεδο, το αθλητικό μασάζ μπορεί να είναι μια υπέροχη - και μερικές φορές απαραίτητη - προσθήκη στη ρουτίνα της προπόνησης και της σωματικής σας φροντίδας. Όλες οι τεχνικές μασάζ παρέχουν οφέλη, αλλά για τους αθλητές, οι θεραπευτές που εκπαιδεύονται ειδικά στο αθλητικό μασάζ μπορούν να παρέχουν στοχευμένη φροντίδα που έχει συγκεκριμένο αντίκτυπο στην αθλητική απόδοση. Αυτή η φροντίδα έχει δύο κύριες μορφές: συντήρηση και αποκατάσταση των τραυματισμένων μυϊκών ομάδων.

Είτε θέλετε να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε την τρέχουσα απόδοσή σας, είτε χρειάζεστε βοήθεια για να ανακάμψετε από έναν τραυματισμό, το θεραπευτικό αθλητικό μασάζ μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Σε επίπεδο συντήρησης, οι θεραπευτές μασάζ που εκπαιδεύονται στη θεραπεία και αποκατάσταση παθήσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο να διατηρείται ομαλή η λειτουργία του σώματός σας. Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία, μειώνει την ένταση των μυών και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ευελιξίας xτου σώματος σας. Από αθλητική σκοπιά, αυτά είναι οφέλη απαραίτητα για τη διατήρηση του επιπέδου απόδοσής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μασάζ μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε υψηλότερο επίπεδο απόδοσης από ό, τι στο παρελθόν. Ανάλογα με την κατάσταση του σώματός σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να κάνετε μασάζ πριν, μετά ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος. Μπορεί επίσης να θέλετε τακτική θεραπεία ή μπορεί να επωφεληθείτε από μερικές συνεδρίες.

Ο επαγγελματίας του αθλητικού μασάζ θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει για το καλύτερο θεραπευτικό πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σώματος σας και τους στόχους σας. Πέρα από αυτό το επίπεδο συντήρησης, η θεραπεία μασάζ σε αθλητικό πλαίσιο μπορεί επίσης να συμβάλει στην αποφυγή ή και την ανάρρωση από τραυματισμό. Όταν αθλείστε, χρησιμοποιείτε το σώμα σας συνεχώς, συχνά ασκώντας επανειλημμένη πίεση σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Εάν αφεθεί χωρίς ανακούφιση, η επαναλαμβανόμενη καταπόνηση και η φθορά μπορεί επίσης να οδηγήσει ή να συμβάλει σε τραυματισμό μακροπρόθεσμα. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει και στις δύο αυτές καταστάσεις, καθώς και να βοηθήσει την ανάρρωσή σας από τραυματισμούς που έχουν προκύψει εκτός αυτού του πλαισίου. Δουλεύοντας συγκεκριμένες ομάδες μυών και αρθρώσεις, ένας ειδικός αθλητικού μασάζ μπορεί να ανακουφίσει την ταλαιπωρία που σχετίζεται με τον τραυματισμό. Το καλύτερο από όλα, η εκτεταμένη γνώση της φυσιολογίας και των αθλητικών μοτίβων που σχετίζονται με τον αθλητισμό σημαίνει ότι θα ξέρουν ακριβώς πώς να βοηθήσουν το σώμα σας να επανέλθει στο φυσιολογικό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το να βλέπετε έναν θεραπευτή αθλητικού μασάζ είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην αθλητική ρουτίνα σας. Αυτοί οι εμπειρογνώμονες μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και να αποκαταστήσετε το σώμα σας από τραυματισμούς που σχετίζονται με τα αθλήματα, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην άσκηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69