tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός εβδομάδας οι αποφάσεις για τις μάσκες

Στη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα μας αναφέρθηκε σήμερα (22/6) η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, καθώς επιταχύνεται ο ρυθμός εμβολιασμού με στόχο την επίτευξη της πολυπόθητης ανοσίας στα μέσα του καλοκαιριού.

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας εξακολουθεί να βελτιώνεται, ανέφερε η εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας την έκκληση του πρωθυπουργού προς τους πολίτες, να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό.

Η ίδια επεσήμανε, βέβαια, την ανάγκη επαγρύπνησης γι' αυτό, όπως είπε, αποφασίστηκε «παράταση των self test για κάποιες ομάδες». Ειδικότερα, γι' αυτό ανέφερε: «αναμένουμε την τελική απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Όπου υπάρξει πρόβλημα, θα διατεθούν από τα σουπερμάρκετ. Περιμένουμε την απόφαση για την Αττική».

Η κ. Πελώνη υπέδειξε το τέλος της εβδομάδας για τη λήψη αποφάσεων για τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. «Όλοι ελπίζουμε πως βρισκόμαστε κοντά σε αυτό, δεδομένης και της επιδημιολογικής εικόνας. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μία απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι ειδικοί, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία. Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί αυτό το θέμα στην επιτροπή των ειδικών», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Reporter.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69