Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Εθελοντική αιμοδοσία την Βεργίνα

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Η εθελοντική αιμοδοσία, ως πράξη Πολιτισμού και Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού και βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπισης ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ο Σύλλογος Βεργίνας, κατανοώντας ότι η προσφορά αίματος αποτελεί ένα δώρο ζωής για κάποιον που έχει απόλυτη ανάγκη, πραγματοποιεί για χρόνια εθελοντικές αιμοδοσίες και προσφέρει πάντοτε αυτό το πολύτιμο αγαθό σε όσους κατά καιρούς το χρειάζονται.

Φυσικά στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν και μπορούν, όπως για παράδειγμα οι κάτοικοι των γειτονικών οικισμών, των Παλατιτσίων και του Μετοχίου. Ειδικά στις μέρες μας, με την πανδημία του covid – 19 να ταλαιπωρεί χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, η ανάγκη για έμπρακτη βοήθεια προς τον συνάνθρωπό μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Υπεύθυνος αιμοδοσίας:

Αλέξανδρος Παυλίδης: 6975673074

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69