tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έγινε η ενημέρωση στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας για την διατροφή στην τρίτη ηλικία

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας διοργάνωσε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:00μμ ομιλία στο κτίριο του ΚΑΠΗ Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας με κεντρικό ομιλητή  τον Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κι εκπαιδευτή του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αλεξάνδρειας κύριο Ανθούλα Ιωάννη με θέμα «Η Διατροφή στην τρίτη ηλικία και η σημασία του σωστού συνδυασμού τροφών στη ρύθμιση της πείνας και του κορεσμού».

Την ομιλία παρακολούθησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και απλοί δημότες. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους για την διατροφή που πρέπει να ακολουθήσουν σύμφωνα με το βάρος ή το σημαντικότερο, σύμφωνα με τα προβλήματα υγείας που έχουν και έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για τις συμβουλές διατροφής που προτάθηκαν από τον διατροφολόγο κύριο Ανθούλα.

Πρέπει να τονισθεί ότι ο κ. Ανθούλας είναι εκπαιδευτής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας και ως εκπαιδευτής πραγματοποίησε για τρείς μήνες περίπου μαθήματα διατροφής στο ΚΑΠΗ τα οποία παρακολουθούσαν με πολύ ενδιαφέρον κάθε Πέμπτη μεσημέρι οι κυρίες-μέλη του Οργανισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69