tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανοραμική δοντιών: όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις

Σίγουρα όλοι έχουμε βρεθεί, έστω και μια φορά αντιμέτωποι με πόνο των δοντιών ή με οποιοδήποτε ζήτημα που αφορά στην υγεία των δοντιών μας. Τα δόντια είναι πάντα η ιδιαίτερη περίπτωση που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί ένα χαλασμένο ή μολυσμένο δόντι, μπορεί να κρύβει ή να φέρει άσχημες συνέπειες, στα γενικότερα πλαίσια της υγείας μας!

Ένας τρόπος για να δούμε καθαρά την κατάσταση της υγείας ενός δοντιού ή περισσοτέρων είναι η πανοραμική δοντιών. Παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τη συγκεκριμένη εξέταση!

Η πανοραμική ακτινογραφία αποτελεί μια διαδεδομένη ακτινογραφική εξέταση, επειδή απεικονίζει ολόκληρη τη στοματογναθοπροσωπική περιοχή. Η πανοραμική ακτινογραφία είναι η μοναδική ακτινογραφική τεχνική που δίνει τη δυνατότητα στον οδοντίατρο να δει σε μια εικόνα όλα τα δόντια και τα οστά τόσο της άνω όσο και της κάτω γνάθου, καθώς και τις κροταφογναθικές διαρθρώσεις.

Έτσι, γι’ αυτό το λόγο η αποτελεί ένα από τα βασικότερα διαγνωστικά βοηθήματα της οδοντιατρικής, καθώς δίνει συνολική ακτινογραφική εικόνα του στόματος.

Ενώ ο τρόπος λήψης της πανοραμικής ακτινογραφίας είναι αρκετά απλός και πραγματοποιείται με μια πλήρη περιστροφή του πανοραμικού μηχανήματος γύρω από την κεφαλή του ασθενούς, η δημιουργία της εικόνας είναι αρκετά περίπλοκη διαδικασία. Βασική προϋπόθεση για την ορθή λήψη της πανοραμικής ακτινογραφίας είναι η σωστή τοποθέτηση του εξεταζόμενου στο πανοραμικό μηχάνημα, ώστε να εξαλειφθούν ανεπιθύμητες επιπροβολές στις περιοχές ενδιαφέροντος.

Στα διαγνωστικά κέντρα ΒΙΟΤΥΠΟΣ θα βρεις την εξελιγμένη τεχνολογία που ζητάς, μέσα από τα σύγχρονα μηχανήματα που προσφέρουν άρτιο αποτέλεσμα! Μπορείς να κλείσεις τώρα το ραντεβού σου online και να πραγματοποιήσεις άμεσα την εξέταση σου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα που τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Μπορείς να βρεις όλα τα ιατρικά τμήματα ΒΙΟΤΥΠΟΣ σε πολλά σημεία στην Αθήνα. Επίλεξε αυτό που είναι κοντά σου, αλλά και την υπηρεσία-εξέταση που χρειάζεσαι, ανάλογα με τις ανάγκες σου!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69