tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Στη μνήμη της Αρετής Δουμπρή

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: 

"Η Αρετή Δουμπρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα. Μεγαλώνοντας κυριαρχούσε μέσα της η προσφορά στον συνάνθρωπο και τελειώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της , μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο έχει αποφασίσει να γίνει Γυναικολόγος και μετά τη θητεία της σαν αγροτικός Ιατρός στο Βρυσάκι Ημαθίας, ξεκινάει την ειδίκευσή της στο Νοσοκομείο της Νάουσας, στη Χειρουργική κλινική. Ολοκληρώνει την ειδίκευσή της στη Μαιευτική - Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το 2008 επιστρέφει στη Νάουσα και λειτουργεί από το ιδιωτικό της Ιατρείο, προσφέροντας τις γνώσεις της με περίσσεια αγάπη και επαγγελματισμό στο γυναικείο πληθυσμό της πόλης. Πριν από λίγο καιρό η μάστιγα της εποχής μας τη βρήκε στον εργασιακό χώρο. Το πάλεψε πολύ αλλά στο τέλος λύγισε.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , αποφάσισε να προσφέρει στη μνήμη της ένα συμβολικό ποσό στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Νάουσας.

Καλό Παράδεισο να έχει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69