tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ενίσχυση των δομών υγείας της Ημαθίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας ζήτησε ο Τσαβδαρίδης

Συνάντηση με τους Διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη και Τσαλικάκη Δημήτρη είχε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης προκειμένου να προωθήσει μία σειρά υπηρεσιακών ζητημάτων με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των Νοσοκομείων της Βέροιας και της Νάουσας αλλά και του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας εν μέσω πανδημίας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης συζήτησε για τους τρόπους περαιτέρω ενδυνάμωσης τους με επιπρόσθετο προσωπικό αλλά και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Τόνισε δε την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει τόσο αναφορικά με την έγκαιρη και έγκυρη εφαρμογή των επιχειρησιακών σχεδίων των Νοσοκομείων μας, που ως συνέπεια είχε την αποφυγή κάθε διασποράς του ιού όσο και με τη διαδικασία εμβολιασμού κατά της covid-19 που συνδράμει τα μέγιστα στην θωράκιση της υγείας των πολιτών.

Οι διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ επιβεβαίωσαν ότι βασική προτεραιότητα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι να καλύπτονται γρήγορα όλες οι ανακύπτουσες ανάγκες προκειμένου να διατηρείται σε υψηλότατο επίπεδο η παροχή υγειονομικών υπηρεσιών των δομών υγείας και τόνισαν ότι προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχουν προχωρήσει οι σχετικές διαδικασίες για την πρόσληψη ειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτών του κλάδου ΕΣΥ στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας των αρμοδιοτήτων τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69