tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών που εργάζονται στο Νοσοκομείο Νάουσας

Με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας ο Διοικητής του Γ.Ν. Νάουσας θέλησε να τιμήσει όλες τις γυναίκες που εργάζονται στο νοσοκομείο και να εκφράσει τον σεβασμό του απέναντι τους. Για το λόγο αυτό και πραγματοποιήθηκε χθες, εκδήλωση στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν (διαδικτυακά) η κ. Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνής Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, η δημοσιογράφος κ. Ειρήνη Νικολοπούλου, που διοργανώνουν με το www.eirinika.gr και το www.madeingreece.news & το Νομισματικό Μουσείο Ελλάδας την απονομή των GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 που θα βραβευτούν 20 γυναίκες από τον τομέα της υγείας. Ανάμεσα στις 20 γυναίκες που θα βραβευτούν ,θα απονεμηθεί βραβείο και στην εκλιπούσα Γαζέπη Ευαγγελία, τιμής ένεκεν.

"Γυναίκες ιατροί ,νοσηλεύτριες, τραπεζοκόμοι, καθαρίστριες, γυναίκες στην διοίκηση, όλες στην πρώτη γραμμή εδώ και έναν χρόνο με τη διαρκή συνεισφορά τους στην κοινωνία. Οι κίνδυνοι για τις γυναίκες σε αυτόν τον κλάδο αυξήθηκαν, όπως και ο φόρτος εργασίας τους καθώς και οι ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής ζωής και της εργασίας. Η αντιμετώπιση της πανδημίας έχει ως τίμημα να νοσήσουν ή ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους πολλοί εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας.
Γιορτάζουμε όλες αυτές τις γυναίκες που δίνουν την μάχη τους, καθημερινά, και που με την είσοδο τους στο νοσοκομείο φορούν το καλύτερο τους χαμόγελο, ακόμη κι αν αυτό δεν φαίνεται με την χρήση της μάσκας.. Η συνεισφορά τους πολύτιμη. Ευχαριστούμε" αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69