tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΠΟΕΔΗΝ: 34χρονος διασωληνωμένος στη Νάουσας εκτός ΜΕΘ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με περιστατικό στο νοσοκομείο της Νάουσας.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ένας 34χρονος άνδρας που είναι γενικό περιστατικό (χωρίς κορονοϊό), βρίσκεται διασωληνωμένος σε κοινό θάλαμο από το περασμένο Σάββατο, καθώς το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν έχει ΜΕΘ.

«Από το Σάββατο δεν βρίσκουν πουθενά ΜΕΘ. Όλες οι ΜΕΘ της Κεντρικής Μακεδονίας  είναι γεμάτες με περιστατικά κορωνοϊού. Πού είναι οι ιδιωτικές ΜΕΘ που έχουν επιταχθεί υποτίθεται», διερωτάται ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ στη Δυτική Μακεδονία οι κλίνες ΜΕΘ είναι στο σύνολο 9. Στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας υπάρχουν τέσσερις κλίνες γενικής ΜΕΘ και δύο κλίνες ΜΕΘ κορωνοϊού. Στο νοσοκομείο Κοζάνης αναπτύχθηκαν μόνο τρεις κλίνες ΜΕΘ κορωνοϊού.  «Άνοιξαν προχθές και γέμισαν αμέσως», λέει ο ο κ. Γιαννάκος, λέγοντας παράλληλα ότι στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και οι έξι ΜΕΘ είναι γεμάτες.  

«Οι εννέα κλίνες  ΜΕΘ που υπάρχουν στα νοσοκομεία Πτολεμαΐδας και Κοζάνης  εξυπηρετούν πέντε νοσοκομεία  της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Εδώ και τέσσερεις ημέρες βρίσκεται διασωληνωμένος ασθενής 58 ετών, γενικό περιστατικό, στο νοσοκομείο Φλώρινας στη χειρουργική κλινική και η διακομιδή γίνεται σήμερα», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή: https://www.voria.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69