tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Νάουσα την Τετάρτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid tests

Κινητή Μονάδα Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, θα βρίσκεται την ερχόμενη Τετάρτη (25/11/2020) μπροστά από το Γήπεδο Νάουσας, για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με την διαδικασία drive-through σε δημότες, από τις 10:00 έως τις 13:30.

Οι πολίτες θα συμμετέχουν στην διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή διέλευσής τους από το προαναφερόμενο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Για την μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Για την διαδικασία των rapid tests - στην οποία συνδράμουν η Τροχαία και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο στην διαδρομή, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, με την διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 με την διαδικασία drive-through, προστατεύονται οι πολίτες καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69