tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυριαζής Κόλβατζης: Σύντομα ξεκινά η λειτουργία της σύγχρονης Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ

Επιθυμώ να ενημερώσω υπεύθυνα ότι η λειτουργία της σύγχρονης Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (Μ.Χ.Α)-ΙΑΣΙΣ στην πόλη μας, θα γίνει σύντομα. Η γραφειοκρατία, οι ανταγωνιστικές επιθέσεις, οι καταγγελίες και η επακόλουθη καθυστέρηση εκφράζουν την ελληνική πραγματικότητα. Είναι το επαναλαμβανόμενο όνειδος της αντιαναπτυξιακής μας νοοτροπίας.

Πάντα σύμφωνα με το νόμο, με τις άριστες υποδομές, τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, το έμπειρο και άξιο προσωπικό, η ΜΧΑ-ΙΑΣΙΣ θα αγκαλιάσει τους αιμοκαθαιρόμενους συμπολίτες μας και θα προσφέρει τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες. Η Βέροια, θα είναι περήφανη για την αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης. Ιδιαίτερα, σε περιόδους παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, λόγω του COVID-19, η λειτουργία της ΜΧΑ-ΙΑΣΙΣ είναι επείγουσα όσο ποτέ άλλοτε.

Υπάρχουν έτοιμα κρεβάτια και πλήρως εξοπλισμένος υγειονομικός χώρος και η προστασία των ανθρώπων που χρειάζονται αιμοκάθαρση είναι επιβεβλημένη.

Οι φορείς του τόπου μας έχουν τεράστια ευθύνη, όταν παγοδρόμια, ξενοδοχεία, αίθουσες διαλέξεων, μετατρέπονται σε μηδενικό χρόνο σε μονάδες περίθαλψης ή ΜΕΘ, για την επείγουσα αντιμετώπιση της λαίλαπας της πανδημίας, πόσο μάλλον όταν η λειτουργία ενός άριστου και καθ' όλα έτοιμου υγειονομικού χώρου με το κλειδί στο χέρι καθυστερεί.

Με ειλικρινή αγάπη,

και συμπαράσταση στους ανθρώπους

που θέλουμε να βοηθήσουμε!

Κόλβατζης Κυριαζής Μαιευτήρας Γυναικολόγος Νόμιμος εκπρόσωπος της ΜΧΑ-ΙΑΣΙΣ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69