tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε ετοιμότητα τα Νοσοκομεία της Ημαθίας - Κλινική covid και στη Νάουσα

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι και οι δύο μονάδες Υγείας της Ημαθίας.Τις τελευταίες ημέρες η ραγδαία αύξηση των θετικών κρουσμάτων και η ανάγκη νοσηλείας επιβεβαιωμένων θετικών στον covid ασθενών αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

Στην κλινική covid του Νοσοκομείου Βέροιας από 8 νοσηλευόμενους έφτασαν στους 17. Η επάρκεια σε νοσηλευτικό προσωπικό ,σε μέσα προστασίας και φαρμακευτική αγωγή δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης επιπλέον κλινών στη βάση του σχεδίου αντιμετώπισης του νέου κύματος.Η ΜΕΘ βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή και λειτουργική ετοιμότητα.

Μέσα στο σαββατοκύριακο με εντολή της Διοίκησης μετακινήθηκαν και συγχωνεύθυκαν κλινικές στο Νοσοκομείο Νάουσας.Έτσι δημιουργήθηκε και στη δεύτερη Μονάδα Υγείας της Ημαθίας κλινική covid νοσηλείας δυναμικότητας 12 ασθενών ενώ αυξήθηκε ο αριθμός διαθεσίμων κλινών στη Παθολογική.

Να σημειωθεί πως το ΓΝ Ημαθίας διατηρεί το μικρότερο ποσοστό νοσούντων νοσηλευτών και ιατρών στον covid στο σύνολο των Περιφερειακών Νοσοκομείων. Ως σήμερα νόσησαν 2 γιατροί (ένας σε κάθε μονάδα) ενώ από τις ιχνηλατήσεις που ακολούθησαν στο υγειονομικό προσωπικό δεν διαπιστώθηκε διασπορά στις Μονάδες,γεγονός που αποδεικνύει την αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας των εργαζομένων και την ευλαβική εφαρμογή κανόνων νοσηλείας. Σήμερα και οι δύο γιατροί επέστρεψαν κανονικά στα καθήκοντά τους.

Στα ευχάριστα νέα από τη λειτουργία της κλινικής covid του ΓΝ Βέροιας είναι ο μεγάλος αριθμός εξιτηρίων μεταξύ αυτών και 2 ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα (νεφροπαθείς αιμοκαθαρούμενοι) οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69