tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δείτε τον κόσμο αλλιώς με βλεφαροπλαστική

Όσο μεγαλώνουμε οι μύες του σώματος και ειδικά του προσώπου ατονούν, με αποτέλεσμα η εικόνα μας να μην δείχνει όσο φρέσκια και νέα θα θέλαμε. Στην περίπτωση των ματιών μάλιστα η βλεφαρόπτωση μπορεί είναι και ενοχλητική στην καθημερινότητα μας, εκτός από αντιαισθητική. Ευτυχώς η βλεφαροπλαστική μπορεί να ανατρέψει τη φθορά του χρόνου και μάλιστα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.

vlefaro1

Γιατί να επιλέξω την συγκεκριμένη διαδικασία

Η βλεφαροπλαστική είναι μία πολύ δημοφιλής αισθητική επέμβαση, όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες, αποτελώντας την 3η πιο συχνή πλαστική επέμβαση παγκοσμίως. Ο λόγος που την επιλέγουν τόσο πολύ, είναι είτε γιατί η βλεφαρόπτωση προκαλεί δυσκολία στην όραση και περιορίζει την καθημερινότητα του ασθενούς, είτε γιατί τα πεσμένα βλέφαρα προσδίδουν μία πιο γερασμένη και κουρασμένη όψη, που δυσαρεστεί τις περισσότερες γυναίκες.

Αν λοιπόν θέλετε να φαίνεστε φρέσκιες και εντυπωσιακές, απομακρύνοντας οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο, τόσο στην καλή σας όραση, όσο και στην νεανική σας όψη, τότε η βλεφαροπλαστική είναι η διαδικασία που χρειάζεστε για άμεσα αποτελέσματα.

vlefaro11

Πού να απευθυνθώ;

Ωστόσο επειδή αποτελεί μία επεμβατική διαδικασία, είναι σημαντικό να εμπιστευθείτε κάποιον που να έχει εμπειρία και απτά αποτελέσματα στον κλάδο. Ο ειδικός στη βλεφαροπλαστική είναι πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Καρμίρης με πολυετή εξειδίκευση στο εξωτερικό και καινοτόμες τεχνικές που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά προβλήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αν ωστόσο σας τρομάζει το κόστος μίας τέτοιας διαδικασίας, τότε να έχετε υπόψιν ότι η τιμή για την βλεφαροπλαστική είναι μικρότερη απ’ ότι υπολογίζετε και τα αποτελέσματα της, εφόσον θα σας αναλάβει ο ειδικός στη βλεφαροπλαστική, θα αποτελούν μία πραγματική επένδυση, αφού θα δείτε μία ανανεωμένη εικόνα στον καθρέφτη.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη  και δείτε τη μεγάλη γκάμα αισθητικών επεμβάσεων, με τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε την βλεφαροπλαστική για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε ακόμη πιο συμφέρουσα τιμή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69