tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοργιαζίδης: "Έχει αποτέλεσμα η χρήση μάσκας" - Κριτική από την μειοψηφία

Υπέρ των μέτρων προστασίας για την μη διάδοση του κορονοϊού τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα, την περιπέτεια που είχε υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας. "Ο μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας που κόλλησε κορονοϊό, μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο με άλλους τρεις αλλά οι συνάδελφοί του δεν κόλλησαν επειδή όλοι τους φορούσαν μάσκα" είπε ο κ. Βοργιαζίδης.

Κριτική για την στάση του δήμου, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων άσκησε ο κ. Παυλίδης. «Απαιτείται σοβαρότητα. Το Σταρ που είναι ιδιώτης ανέβαλε εκδηλώσεις ενώ ο δήμος ανέβαλε παρά μόνο όταν υπήρξε γενική κατακραυγή. Στόχος της Εύηχης Πόλης ήταν να ακούγεται μουσική σε πολλές γειτονιές κι όχι να καλούμε τον κόσμο στο Άλσος» απάντησε ο κ. Παυλίδης. Για το θέμα της Εύηχης Πόλης, ο κ. Κορωνάς σχολίασε ότι λόγω κορονοϊού προγραμματίστηκαν οι συναυλίες στο Άλσος.

"Τα πράγματα είναι σοβαρά αλλά δεν βλέπουμε την ίδια σοβαρότητα από την διοίκηση" σχολίασε ο Αντώνης Μαρκούλης.

"Οι μαθητές στα σχολεία είναι σε μεγάλα τμήματα και όταν σχολάνε συνοστίζονται" σημείωσε ο Δημήτρης Τσανακτσίδης ενώ για την Εύηχη Πόλη, έδωσε συγχαρητήρια στον Θεόφιλο Κορωνά για την άψογη τήρηση των μέτρων στην συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο. "Δεν σταματάμε την ζωή, συνεχίζουμε" σημείωσε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69