tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέντε ακόμη κρούσματα κορονοϊού στην Ημαθία

Πεντε  νέα θετικά κρούσματα κορονϊού επιβεβαιώηκαν στην Ημαθία. .Γυναίκα που διαπιστώθηκε θετική σε μονάδα της Ημαθίας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης (Παπανικολάου). Ειναι καλά στην υγεία της δεν έχει άλλο υποκείμενο νόσημα.  Ήταν σε επαφή με γνωστό θετικό.

Αλλοι 4 θετικοί διαπιστώθηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια και σε μονάδες εκτός Ημαθίας. Είναι νεαρής ηλικίας( κάτω των 30) και οι δύο είχαν επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό του οικογενειακού περιβάλλοντος τους. Είναι με χαμηλά συμπτώματα.  Δόθηκαν οδηγίες απο τον ΕΟΔΥ. Τα άλλα δύο επέστρεψαν από διακοπές σε γνωστή περιοχή τουριστικού ενδιαφέροντος της Βόρειας Ελλάδας.Και οι δύο κάτοικοι Βέροιας. Δεν χρήζει κανείς νοσηλείας.

Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση.

Τα σημερινά κρούσματα

Από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 196 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5942, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.

1503 (25.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2885 (48.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

26 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 8 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 53.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 130 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 214 θανάτους συνολικά στη χώρα. 71 (33.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69