tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεά δύο μόνιτορ Ζωτικών παραμέτρων ePM15 στο Νοσοκομείο Βέροιας

Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας- ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Ε.ΚΡ.Ο.ΕΛ. Α.Ε. για την ευγενική δωρεά δύο (2) μόνιτορ Ζωτικών παραμέτρων ePM15 του οίκου MINDRAY για την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας.

Η πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς της εταιρείας συμβάλει σημαντικά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημικής περιόδου που διανύουμε από το νέο κορωνοϊό και θα συνεισφέρει στην εύρυθμη παροχή κρίσιμων υγειονομικών υπηρεσιών στους ασθενείς μας.

Η κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς της εταιρείας αποκτά ιδιαίτερη αξία στις δύσκολες στιγμές που περνά η κοινωνία μας και συνδράμει στον αγώνα για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και στη διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας.

Το παράδειγμα της εταιρείας Ε.ΚΡ.Ο.ΕΛ. Α.Ε. ευχόμαστε να πυροδοτήσει αντίστοιχες πράξεις ανθρωπισμού και προσφοράς στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας εφόσον ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιθυμούν να προσφέρουν και να συνδράμουν στον κοινό αγώνα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69