tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Προς πολιτικάντηδες παλαιάς κοπής το ανάγνωσμα"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο επανέφερα την πάγια και από χρόνια διατυπωμένη άποψή μου περί ενός νοσοκομείου σε επίπεδο Νομού.

Επαναλαμβάνω, λοιπόν, για πολλοστή φορά και δεν θα κουραστώ να επαναλάβω την άποψη για όσες φορές ακόμη χρειαστεί για όσους δεν την έχουν ακούσει, αλλά κυρίως για όσους επιχειρούν να παραποιήσουν τα λεγόμενά μου. 

Εγώ και οι συμπολίτες μου, φρονώ, θέλουμε σε μια ώρα κρίσιμη να έχουμε έναν υπερσύγχρονο χώρο παροχής ιατρικής βοήθειας. Ένα πλήρες νοσοκομείο, με όλες τις κλινικές και τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα. Αδιάφορο μου είναι το που θα είναι ο χώρος αυτός, Βέροια, Νάουσα ή Αλεξάνδρεια. Προσδιορίζω για την ώρα την τοποθεσία στη Βέροια, μόνο λόγω των σύγχρονων εγκαταστάσεων που ολοκληρώθηκαν μόλις προ μηνών.

Λαϊκιστές και ξεπερασμένα από τις εξελίξεις «πολιτικά στελέχη» παλαιάς κοπής, δήθεν προοδευτικοί μάλιστα, μπορούν να ισχυρίζονται ότι απαιτούνται δυο-τρία και γιατί όχι ένα σε κάθε χωριό νοσοκομείο, χαϊδεύοντας αυτιά προφανώς, μήπως και πάρουν την πολυπόθητη ψήφο, διότι περί αυτού πρόκειται. Μα θεωρούν τους πολίτες τόσο αφελείς και τους εαυτούς τους τόσο πονηρούς; Το αντίθετο δεν τους περνά από το μυαλό;

Ειδικότερα για τον πολυμαθή που με παράδειγμα πρωτοεμφανιζόμενο «δεν μπορείς δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη να κρατάς», να τον ενημερώσω ότι καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσει το σχετικό πόνημα. Ακριβώς αυτό λέω και εγώ... Ορθώς το αντέγραψε, μένει και να το καταλάβει... Δεν είναι άλλωστε δύσκολο...".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69