tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η υγιεινή διατροφή ως θέμα στην «Ομάδα ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία»

Η υγιεινή διατροφή ως καθοριστικός παράγοντας εξασφάλισης της ποιότητας ζωής βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη σημερινή συνάντηση (20-11-2019) της «Ομάδας ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία» του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος». Το θέμα εισηγήθηκε η προσκεκλημένη Εθελόντρια – Διατροφολόγος Μαρία Τσολάκη, αναλύοντας τις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες κι επιλογές του «θέλω» σε αντιδιαστολή με εκείνες του «πρέπει», προβάλλοντας τα πολλαπλά οφέλη που αντανακλούν στον μεταβολισμό και τη συνολική θωράκιση της υγείας μας οι δεύτερες.

Αναλυτικότερα αναφέρθηκε στους παράγοντες που επηρεάζουν την όρεξη, τις ελλείψεις σε βιταμίνες και μέταλλα που μπορεί να έχουν οι ηλικιωμένοι.

Σε διάλογο που ακολούθησε μεταξύ της κ. Τσολάκη, της διοργανώτριας του εργαστηρίου και Ψυχολόγου Έμυς Μήτσιου και του κοινού,  συνδέθηκαν οι νομοτελειακές σχέσεις διατροφικών και ψυχικών διαταραχών.

Η «Ομάδα ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία» πραγματεύεται θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, και λαμβάνει χώρα κάθε Τετάρτη στις 11.00 στα γραφεία του «Έρασμου».

Η συμμετοχή στη δράση είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περεταίρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 – 14.00.
Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69