tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ψήφισμα κατά το ΕΝΦΙΑ από τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Βέροιας

nosokomeio ver ergazomenoi

Ψήφισμα με το οποίο ζητά την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βέροιας. Αναλυτικά αναφέρουν: "Εμείς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Μονάδα Βέροιας, ψηφίζουμε ομόφωνα ότι ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί έναν ακόμη αντισυνταγματικό και δυσβάστακτο φόρο που στοχεύει αποκλειστικά την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία, την ώρα που φορο-απαλάσσεται η μεγάλη περιουσία και ο πλούτος που συγκεντρώθηκε τα τελευταία χρόνια σε πολύ λίγα χέρια , μένει αφορολόγητος.

Ζ Η Τ Α Μ Ε

Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τους παρακάτω λόγους :

Γιατί τον θεωρούμε άδικο και αντιλαϊκό αφού μονιμοποιεί και διευρύνει το έκτακτο ειδικό τέλος (χαράτσι) και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών που αδυνατούν πια να πληρώσουν τους πολλαπλούς φόρους που του επιβάλλονται.
Γιατί στην ουσία ο νόμος αυτός αναγκάζει τους εργαζόμενους αλλά ακόμη και τους άνεργους, να πληρώνουν φόρο-ενοίκιο για το σπίτι που απέκτησαν με κόπους και θυσίες και τους αγρότες για το κτήμα που καλλιεργούν για να ζήσουν. .

Για τον επιπλέον λόγω ότι τα τελευταία χρόνια υποστήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μισθολογικές περικοπές κατά μέσο όρο πάνω από 30% και είναι δύσκολη ακόμη και η επιβίωση μας.

Να φορολογηθεί μόνο η μεγάλη ακίνητη περιουσία".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69