tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελευθερώστε τη μύτη σας και απολαύστε το!

 Η ρινοπλαστική αποτελεί ίσως την πιο δύσκολη αισθητική επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής. Για να θεωρείται η επέμβαση επιτυχημένη θα πρέπει να τηρούνται κάποιες βασικές αρχές της ρινοπλαστικής, έτσι ώστε η επέμβαση να μην είναι αντιληπτή από τους γύρω μας και η μύτη μας να αποτελεί μια φυσική συνέχεια του υπόλοιπου προσώπου καθώς και να αποκαθιστά συγχρόνως τη λειτουργικότητα της μύτης δηλαδή φυσιολογική αναπνοή και όσφρηση.

Η μύτη πέραν της μεγάλης αισθητικής βαρύτητας που έχει ρόλο στο ανθρώπινο πρόσωπο αποτελεί και το μοναδικό λειτουργικό όργανο που αφορά τη σωστή αναπνοή και φυσιολογική όσφρηση. Η σύγχρονη λειτουργική ρινοπλαστική αφορά τόσο στην αποκατάσταση οποιαδήποτε αισθητικής δυσμορφίας της ρινός υπάρχει όσο και στην ορθή λειτουργικότητάς της.

Ο Πλαστικός Χειρουργός ο οποίος γνωρίζει καλά την ρινοπλαστική μπορεί να αποκαταστήσει οποιοδήποτε αισθητικό ή λειτουργικό πρόβλημα της μύτης που έχει προκύψει.

Η επέμβαση της ρινοπλαστικής πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και αφού προηγουμένως έχει πραγματοποιηθεί πλήρης προεγχειρητικός κλινικός εργαστηριακός έλεγχος. Γενικώς η αρχή της σύγχρονης ρινοπλαστικής  είναι να ξαναχτίσουμε την προβληματική μύτη ώστε οι εσωτερικές δομές της να έχουν φυσιολογικό σχήμα και να αντέχουν στο χρόνο

Η διάρκεια της επέμβασης δεν απαιτεί πολύωρε ώρες στο χειρουργείο και κατά το τέλος της επέμβασης ένα μικρό ναρθηκάκι ακινητοποιεί και προστατεύει τη χειρουργημένη μύτη. Ο ασθενής εξέρχεται από το Νοσοκομείο την ίδια ημέρα.

Ο μοντέρνος Πλαστικός Χειρουργός για να μπορεί να έχει φυσικό αποτέλεσμα θα πρέπει να έχει την ικανότητα να αποκαθιστά οποιοδήποτε λειτουργικό πρόβλημα της μύτης (αναπνοή, όσφρηση) και να είναι εξοικειωμένος με τις ανοικτές τεχνικές καθώς και να μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε τμήμα της μύτης ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος για τη λήψη μοσχευμάτων αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mantalos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69