tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναπηρικά αμαξίδια νοσοκομειακά κρεβάτια και ορθοπαιδικά είδη από την ANG Medicals

Η υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό και κάθε άνθρωπος θέλει να είναι ανεξάρτητος και να μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί στην καθημερινότητα του. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες παθήσεις και τραυματισμοί που περιορίζουν σημαντικά την δυνατότητα κίνησης και η περίοδος θεραπείας και αποκατάστασης απαιτεί ορισμένη επιπλέον βοήθεια προκειμένου ο ασθενής να μπορεί να πραγματοποιήσει καθημερινές λειτουργίες με ευκολία.

Η ANGMedicals με σεβασμό στον ασθενή διαθέτει αναπηρικάαμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια και μεγάλη ποικιλία σε ορθοπαιδικά είδη που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ασθενούς και των κοντινών του προσώπων.

Αναπηρικά αμαξίδια

Τα αναπηρικά αμαξίδια της ANGMedicals διατίθενται σε τρία διαφορετικά είδη που εξυπηρετούν διαφορετικές λειτουργίες. Υπάρχουν τα αναπηρικά αμαξίδια απλού τύπου με άνετη θέση και χωρίς μηχανισμό. Διαθέτουν ειδικές αντιολισθητικές λαβές για να μπορεί να καθοδηγήσει κάποιος άλλος το αμαξίδιο, αλλά και μεγάλες ρόδες ώστε να μπορεί να το κουνήσει με τα χέρια του και ο ίδιος ο ασθενής.

Επιπλέον, προσφέρουν μία πρόσθετη ανεξαρτησία κινήσεων, αφού δίνουν τη δυνατότητα στο άτομο που τα χρησιμοποιεί να μετακινείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με το πάτημα ενός κουμπιού σαν να οδηγάει μηχανάκι. Επιπλέον υπάρχουν και τα αναπηρικά αμαξίδια ειδικού τύπου με transit τροχούς, ανακλινόμενη πλάτη ή και ενσωματωμένο wc, καλύπτοντας στην εντέλεια όλες τις ανάγκες του ασθενούς.

Νοσοκομειακά κρεβάτια

Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες ο ασθενής πρέπει να παραμένει στο κρεβάτι για ένα διάστημα. Σε αυτή την περίπτωση οι ειδικές νοσοκομειακές κλίνες μπορούν να φέρουν την λειτουργικότητα ενός νοσοκομειακού κρεβατιού στο σπίτι σας. Πολύσπαστες με ηλεκτρική λειτουργία διευκολύνουν σημαντικά τις κινήσεις και τις καθημερινές ανάγκες του ασθενούς.

Δείτε εδώ νοσοκομειακά κρεβάτια, τα οποία διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ορθοπαιδικά είδη

Τέλος, στην ANG Medicals μπορείτε να βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία σε ορθοπαιδικά είδη για άμεση και ανώδυνη αποκατάσταση σε κάθε είδους τραυματισμό ή πάθηση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα e-medicals.gr και αναζητήστε ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων πιο εύκολη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69