tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι κάτοικοι Αγίου Γεωργίου ενημερώθηκαν για τον διαβήτη

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ο σύλλογος διαβητικών Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βεροίας πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα για τον Σακχαρώδη διαβήτη, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Γεωργίου.

Προηγηθήκαν μετρήσεις σε όλους τους παρευρισκομένους και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Πιστεύουμε ότι βασικός παράγοντας αποτελεί, ο καθημερινός τρόπος ζωής τους σε σχέση με την αγροτική εργασία με την οποία ασχολούνται.

diavitis agios georgios1

Ομιλητές ήταν ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ημαθίας, διαβητολόγος κ.Χ''ιωαννίδης Λ. και ο διαιτολόγος-διατροφολόγος κ.Κουτρουλιάς Φ. του Νοσοκομείου Ναούσης. Συνοπτικά ο κ.Χ''ιωαννίδης ανέφερε για τις νέες φαρμακευτικές εξελίξεις, την κυκλοφορία νέων σκευασμάτων χαπιών και ινσουλίνης αρκετά μεγάλης διάρκειας εώς και μίας εβδομάδας καθώς και για την μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων.

Άμεση συμμετοχή του κοινού στην παρουσίαση-συζήτηση από τον κ. Κουτρουλιά για το θέμα της διατροφής αποσαφηνίζοντας τις απορίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να έχει ο διαβητικός στο διαιτολόγιό του. Για τον σωστά ρυθμιζόμενο διαβήτη απαιτείται ΑΠΟΔΟΧΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ.Παπαδόπουλος Β. και η δημ. συμβ. Βεροίας κα Ιακωβίδου Ε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69