tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι αιμοδότες Νικομήδειας έκοψαν την βασιλόπιτα

Ο αιμοδοτικός  σύλλογος Νέας Νικομήδειας “Η ΑΓΑΠΗ” έκοψε την βασιλόπιτα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του συλλόγου, με την ευλογία του πάτερ Άνθιμου και την παρουσία μελών και αιμοδοτών.

Ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Βοργιατζίδης , έδωσε το παρόν, χαρακτηρίζοντας την συλλογή αίματος “Συλλογή Κόκκινου Χρυσού”. Παραβρέθηκαν η περιφερειακή σύμβουλος κ.Καρατζιούλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Τραπεζανλής, η Πρόεδρος του χωριού κ.Σταφυλίδου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και οι ¨ΝΕΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ¨, ένας νέος σύλλογος με σκοπό την εξάπλωση του εθελοντισμού και της βοήθειας της κοινωνίας της Βεροίας.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ.Καδόγλου Ευτυχία ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους “καλή χρόνια με υγεία και μεγαλύτερη εθελοντική προσφορά σε προσφορά αίματος. Το όνομα του συλλόγου «Η ΑΓΑΠΗ» τα λέει όλα στον εθελοντισμό και την αγάπη που προσφέρουν οι αιμοδότες για τον άγνωστο συνάνθρωπο, αλλά και ο σύλλογος απέναντι στους αιμοδότες”. Τέλος η Πρόεδρος ενημέρωσε για το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2015 και καλωσόρισε το νέο μέλος Παπαδόπουλο Ιορδάνη, ένα νέο με όραμα για την αιμοδοσία.

Την ίδια μέρα 09:00 – 13:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το 2016 τακτική αιμοδοσία του συλλόγου, σε συνεργασία με το νοσοκομείο της Βέροιας. Συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός φιαλών 32, παρ’ όλες τις ιώσεις που κυκλοφορούν. Το ενθαρρυντικό είναι ότι 5 νέα μέλη προστεθήκαν στον δυναμικό της αιμοδοσίας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη του και του φίλους της αιμοδοσίας που αιμοδότησαν, καθώς και αυτούς που για διάφορους λόγους προσήλθαν αλλά αποκλείστηκαν (μπορούν να απευθύνονται σε εργάσιμες ώρες στην αιμοδοσία του νοσοκομείου και να αιμοδοτούν για το σύλλογο). Ευχαριστεί επίσης τη γιατρό της αιμοδοσίας κ.Μαγουλά και τις νοσηλεύτριες Πηγή και Στέλλα για την ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

ΔΩΣΕ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας «Η ΑΓΑΠΗ»

Πρόεδρος Καδόγλου Ευτυχία κιν. 6973518504, Τ.Θ. 378, Τ.Κ. 59100

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69