tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έβγαλε διοίκηση η Νάουσα

naousa lefkadia

Μετά από μια μακρά περίοδο ζυμώσεων και διαβουλεύσεων το νέο ΔΣ του ιστορικού ΦΑΣ Νάουσα, εχθές Δευτέρα 5/8, συνήλθε σε σώμα και αποφάσισε την σύνθεση του για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η εξής:

 

Πρόεδρος : Μπέκας Απόστολος
Α' Αντιπρόεδρος(Οικονομικών): Ζούρκος Δημήτριος
Β' Αντιπορόεδρος(Ποδοσφαίρου): Τράιος Γιάννης
Γενικός Γραμματέας: Κερμανίδης Χρήστος
Ταμίας: Νίκου Διονύσιος
Έφορος Ποδοσφαίρου: Κελεσίδης Κων/νος
Έφορος Υποδομών: Πέιος Γιώργος
Γενικός Αρχηγός: Πασχάλης Χρήστος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μίλης Ευάγγελος
Μέλος: Πετράς Θεόδωρος
Μέλος: Γκέτσος Θωμάς
Αναπληρωματικά μέλη: Μάντζιος Φόρης, Γώγος Αριστείδης, Καλαϊτζής Νίκος, Μελανίδης Λάκης, Χατζηιωαννίδης Θεόφιλος .

Η νέα διοίκηση στην συνεδρίασή της, συμφώνησε σε θέματα κυρίαρχα για το μέλλον του συλλόγου.

1) Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγής του ΑΦΜ του Ιστορικού Συλλόγου μας. Ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

2) Στόχος της νέας σεζόν είναι η δημιουργία υποδομών (τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε εγκαταστάσεις) οι οποίες θα εγγυώνται το μέλλον του συλλόγου. Θέληση της διοίκησης είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και προπονητών να γίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα, σαφώς ανώτερα από το επίπεδο της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται ο σύλλογος. Σε αυτά τα πλαίσια η ομάδα θα ενισχυθεί με λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώνονται από ταλαντούχους νεαρούς οι οποίοι είτε υπάρχουν στο ρόστερ είτε θα αποκτηθούν.

3) Ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν θα κυμανθεί σε απολύτως ρεαλιστικά πλαίσια, ώστε να είναι εγγυημένη η ομαλή λειτουργία μέχρι το τέλος της σεζόν.

4) Κατά την διάρκεια της σεζόν θα γίνουν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες ώστε να αποκτήσει ο σύλλογος το δικό του προπονητικό κέντρο. Θεωρούμε ότι το προπονητικό κέντρο αποτελεί βασικό θεμέλιο για την φιλοσοφία, πάνω στην οποία θέλει η διοίκηση να δουλεύει ο σύλλογος.

5) Θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την δημιουργία παιδικού τμήματος. Για αυτή την σεζόν θα λειτουργήσει μόνο η ομάδα των μεγαλύτερων ηλικιών, δηλαδή μόνο από ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001, και η ομάδα θα αγωνιστεί στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Η λειτουργία της ομάδας θα γίνεται χωρίς την οικονομική συνδρομή των γονέων, και θα επιλεγούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλο το Δήμο Νάουσας.

Σήμερα Τρίτη 5/8 στις 6μμ θα γίνει μια πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό γήπεδο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69