tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απάντηση Πολάκη σε Θεοχαρόπουλο για το νοσοκομείο Βέροιας

theoxaropoylos ver

Στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας απάντησε ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Υπουργός στην απάντησή του παραδέχεται ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε κάθε Τμήμα του Νοσοκομείου αλλά παρ' όλα αυτά δεν δεσμεύεται για την πλήρωσή τους. Στην απάντησή του δεν δεσμεύεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων επείγοντος χαρακτήρα.

Ο Υπουργός απαντά στον κ. Θεοχαρόπουλο για κάθε Τμήμα του Νοσοκομείου σχετικά με την υποστελέχωσή του και αναφέρει επίσης ότι «για το οικονομικό έτος 2015 στο εν λόγω Νοσοκομείο, οι εγκεκριμένες πιστώσεις δόθηκαν σε ολοκληρωμένο χρόνο κατά το 90%, έχει εγκριθεί ήδη και το υπόλοιπο 10% του ετήσιου προϋπολογισμού, καθώς και 695.560,00 ευρώ επιπλέον πιστώσεις, καθώς αξιολογήθηκαν ως αναγκαίες και άλλες προκύπτουσες δαπάνες».
Δεν απαντά ωστόσο με ποιον τρόπο θα αντιμετωπιστούν άμεσα οι δραματικές συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο αλλά ούτε και πώς θα διασφαλισθεί η καθημερινή εφημερία του Νοσοκομείου όλες τις ημέρες του χρόνου. Η διαδικασία που περιγράφει ο Υπουργός δεν ξεκαθαρίζεται αν θα εξασφαλίσει την κάλυψη των ελλείψεων, δεν δίνεται χρονοδιάγραμμα των ενεργειών σ και δεν αναφέρεται τι θα γίνει με τις μεγάλες ελλείψεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία που περιγράφεται με δεδομένο μάλιστα ότι πρόκειται για τον τομέα υγείας, στον οποίο η κυβέρνηση δηλώνει ότι αποτελεί προτεραιότητα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69