tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βέροιας συναντήθηκε με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ

nosokomeio-veroias

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων της Μονάδας Βέροιας του Γ.Ν. Ημαθίας συναντήθηκε με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Παπαδόπουλο Παύλο στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Μονάδα Βέροιας. Εξέφρασε την ανησυχία του για τα μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία και των δυο Υγειονομικών Μονάδων που εξαιτίας αυτών ταλαιπωρούνται σε μεγάλο βαθμό οι πολίτες της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα μεγάλων ελλείψεων κυρίως σε ιατρικό προσωπικό στο Χειρουργικό, Αναισθησιολογικό, Μαιευτικό-Γυναικολογικό , Καρδιολογικό, Μικροβιολογικό κλπ. , αλλά και άλλα προβλήματα όπως η έλλειψη δημόσιας Ψυχιατρικής δομής στον νομό και η έλλειψη κονδυλίων για πρακτική άσκηση σπουδαστών ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών και Αποφοίτων ΤΕΙ.

Τα προβλήματα αυτά τα είχαμε δημοσιοποίηση στο πρόσφατο παρελθόν σε όλους τους τόνους χωρίς βέβαια να βρεθούν οριστικές λύσεις και πάνω στο πλαίσιο αυτό προτείναμε να σχεδιαστεί «ο Χάρτης Υγείας» του Νομού με ορίζοντα τουλάχιστον τα δέκα (10) έτη.

Από τις απαντήσεις που δόθηκαν φάνηκαν ότι υπάρχουν σημαντικές πρωτοβουλίες από την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας , που θα δώσουν λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69