tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Αθανάσιος Λιόλιος: «Ολιστική προσέγγιση και στήριξη για αξιοπρεπή ζωή στους νεφροπαθείς»

Σημαντικές επισημάνσεις για την καθημερινότητα και τις ανάγκες των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Νόσο (ΧΝΝ) έκανε ο κ. Λιόλιος Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος Β΄ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, κατά την ομιλία του στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2025, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, η οποία είχε τίτλο «Θεραπευτικές Παρεμβάσεις που Δρουν Ευνοϊκά στην Ποιότητα Ζωής Ασθενών με ΧΝΝ, 2025», αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς, καθώς και των δομικών ελλείψεων στο σύστημα υγείας που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Λιόλιος αναφέρθηκε με σαφήνεια στις σοβαρές ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό, όπως διατροφολόγους και ψυχολόγους, οι οποίοι – όπως τόνισε – είναι απολύτως απαραίτητοι για μια ολιστική και ουσιαστική προσέγγιση στην υποστήριξη των ασθενών. Παράλληλα, ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης των σχετικών δομών και υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας ότι μια τέτοια στρατηγική μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών.

Η παρέμβασή του εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, που με συνέπεια και ευαισθησία παρεμβαίνει για την ανάδειξη των δικαιωμάτων και των αναγκών των ατόμων με νεφρική νόσο.

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69