BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Δράση ευαισθητοποίησης στο Μακροχώρι για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Κέντρο Υγείας Βέροιας πραγματοποίησε στο Μακροχώρι δράση ενημέρωσης σε συνεργασία με την κοινότητα Μακροχωρίου. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να ευαισθητοποιήσει τον γυναικείο πληθυσμό της περιοχής σχετικά με την αξία της πρόληψης και των τακτικών ελέγχων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι συμμετέχουσες ενημερώθηκαν για τις ενδεδειγμένες προληπτικές εξετάσεις, τις οποίες κάθε γυναίκα θα πρέπει να ενσωματώσει στη ρουτίνα υγείας της. Το ιατρικό προσωπικό εξήγησε τις διάφορες διαθέσιμες μεθόδους ελέγχου, τονίζοντας τη σημασία της αυτοεξέτασης, της μαστογραφίας και των τακτικών επισκέψεων σε εξειδικευμένο ιατρό.

Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ότι «η πρόληψη σώζει ζωές», ενθαρρύνοντας όλες τις γυναίκες να δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους και να μην αμελούν την πρόληψη. Αυτές οι δράσεις στοχεύουν στη μείωση της θνησιμότητας από τον καρκίνο του μαστού, ενισχύοντας την ενημέρωση και την κατανόηση των γυναικών για τις δυνατότητες της έγκαιρης διάγνωσης.

Η πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Βέροιας είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και της ευαισθητοποίησης, με την κοινότητα του Μακροχωρίου να στηρίζει ενεργά την προσπάθεια και να συμβάλλει στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης σε κάθε γυναίκα της περιοχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69