BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Εκδήλωση στον Τρίλοφο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Τρίλοφο Ημαθίας στις 17 Οκτωβρίου 2024, στις 17:30 μ.μ., στον χώρο φιλοξενίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής για τον καρκίνο του μαστού, με έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί ομιλία, κλινική εξέταση από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, καθώς και εκπαίδευση στις τεχνικές αυτοεξέτασης μαστού. Οι διοργανωτές, μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Υγείας Βέροιας και η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, αποσκοπούν στην ενημέρωση των γυναικών για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προλαμβάνουν και να διαγιγνώσκουν εγκαίρως τον καρκίνο του μαστού, συμβάλλοντας στη μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας από τη νόσο.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ η συμμετοχή στην κλινική εξέταση και την εκπαίδευση στην αυτοεξέταση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αυτές οι δράσεις μπορούν να αποτελέσουν σωτήριες για την υγεία πολλών γυναικών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69