BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ενημερωτική δράση στην Βέροια για την ψυχική υγεία

Σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική ενημερωτική δράση από τις 10:00 έως τις 13:00 στην είσοδο του Δημαρχείου Βέροιας.

Η εκδήλωση, διοργανωμένη από τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ), είχε στόχο να ενημερώσει το κοινό για τη σημασία της ψυχικής υγείας, τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι και τις λύσεις που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της ψυχικής ευεξίας.

Sofcy 20241010 104451

Επαγγελματίες ψυχικής υγείας του ΣΟΦΨΥ ήταν παρόντες, παρέχοντας πληροφορίες για τις διαθέσιμες υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και για τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος για να βελτιώσει την ψυχική του κατάσταση. Οι ειδικοί ανέδειξαν την ανάγκη για ανοιχτό διάλογο γύρω από θέματα ψυχικής υγείας, τονίζοντας ότι η έγκαιρη υποστήριξη μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα ενός ατόμου.

Η εκδήλωση έλαβε θετική ανταπόκριση από τους πολίτες, που είχαν την ευκαιρία να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις με τους επαγγελματίες, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να σπάσει το στίγμα που συχνά περιβάλλει τις ψυχικές διαταραχές.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69