tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ομιλία στο Γηροκομείο Νάουσας: "Η εργασιακή εξουθένωση και οι ψυχολογικές επιπτώσεις της πανδημίας στους εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων"

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε μια σημαντική ομιλία στο Γηροκομείο Νάουσας με ομιλήτρια την ψυχολόγο κ. Θεοδώρα Ριζοπούλου, η οποία εργάζεται στην κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας της Εταιρείας Νευροεπιστημών και Αποκατάστασης.

Το θέμα της ομιλίας αφορούσε την εργασιακή εξουθένωση και τις ψυχολογικές επιπτώσεις που επέφερε η πανδημία στους εργαζομένους στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων. Η κ. Ριζοπούλου ανέδειξε τους τρόπους με τους οποίους οι συνθήκες εργασίας κατά την περίοδο της πανδημίας επηρέασαν την ψυχική υγεία των εργαζομένων, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις αυξημένες απαιτήσεις και τις συνθήκες πίεσης που αντιμετώπισαν όσοι φροντίζουν ηλικιωμένα άτομα.

Η ομιλία είχε στόχο να προσφέρει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με το φαινόμενο της εργασιακής εξουθένωσης, αλλά και να προτείνει τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης του στρες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να συζητήσουν τα ζητήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ έλαβαν πολύτιμες συμβουλές για την ψυχική τους ευεξία.

461489196 984740773679398 1970952729372492314 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69