tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Pavlova με ροδάκινο της Βέροιας έκλεψε την παράσταση στο Imathia Quality της ΔΕΘ

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, για άλλη μια χρονιά, έδωσε το παρών στη μεγάλη έκθεση γεύσης και ποιότητας Imathia Quality, που πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους, οι ζαχαροπλάστες της Βέροιας παρουσίασαν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές γεύσεις του τόπου, με πρωταγωνιστή το παραδοσιακό ρεβανί.

Ωστόσο, η φετινή διοργάνωση ξεχώρισε για την καινοτομία της, καθώς για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η παρασκευή της γλυκιάς δημιουργίας Pavlova, η οποία συνοδεύτηκε από το τοπικό προϊόν που χαρακτηρίζει την περιοχή της Ημαθίας, το ροδάκινο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Pavlova σε διάφορες εκδοχές, όπου το ροδάκινο είχε κεντρικό ρόλο, είτε φρέσκο είτε ως μαρμελάδα ή ζαχαρωμένο.

Η παρουσίαση αυτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι και αποτέλεσε την τελευταία δράση του Imathia Quality στη ΔΕΘ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Την επιμέλεια της παρασκευής της Pavlova ανέλαβαν οι γνωστοί ζαχαροπλάστες της Βέροιας, Ζήκος Παντελής και Αναστάσιος Παγούρας, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την τεχνική και την προσήλωσή τους στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Με αυτή την επιτυχημένη παρουσίαση, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας απέδειξε για ακόμα μια φορά τη δημιουργικότητα και την αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική τέχνη, αλλά και την έμφαση που δίνει στην προώθηση των τοπικών προϊόντων της Ημαθίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69